Kipjes van De Coster

Deco Catering

Levering aan huis

Wij leveren bij U aan huis, vanaf € 20,00 aankoop, binnen een straal van 10 kilometer

Wij leveren van maandag tot en met zaterdag. Leveringsmomenten:

  • Elke ochtend: 09u00 – 11u00 - Dinsdagochtend NIET
  • Elke avond: 18u00 – 21u00
  • Vanaf € 20,00 aankoop, rekenen we € 5,00 transportkost
  • Vanaf € 50,00 aankoop, rekenen we geen transportkost

Geert en Linda De Coster

Geert en Linda De Coster zijn de vierde generatie die van gevogelte hun specialiteit hebben gemaakt. En met hun zoon Mathias maakt dit de vijfde generatie. Overgrootvader Carolus was poelier, grootvader De Coster had een kippenslachterij en vader De Coster introduceerde twintig jaar geleden de kippenworst.Terwijl zijn broer het marktkraam van vader De Coster overnam, vestigde Geert zich begin de jaren negentig in Heusden. Hij opende er een winkel met gevogeltespecialiteiten.

Geen typische slagerij

In 2005 - elf jaar na de start van zijn winkel - verhuisde hij zijn activiteiten naar een gloednieuwe zaak aan de Laarnebaan, de weg tussen Heusden en Laarne, vlakbij de ring rond Gent. Omdat de traiteuractiviteiten van het echtpaar De Coster steeds verder uitbreiding namen, drong een verhuizing naar een nieuwe locatie zich op. Zij hebben de zaak volledig ontworpen naar de wettelijke normen, zowel die rond hygiëne en voedselveiligheid, als die rond preventie en bescherming op het werk.

Decocatering

Nu weer acht jaar later is de zaak meer en meer open gebloeid. De twee chefs Mathias De Coster en Sam Verstuyf met rechterhand Taike Verdonck hebben de aandacht gefocust op het cateringgedeelte. Door hun vernieuwing en motivatie is dit een groot succes geworden. Meer uitleg over hun concept leggen ze uit in de folder 'Decocatering'.

Kipjes start met unieke service

Je weet hoe dat gaat, je komt thuis na een lange dag werken, maar je hebt geen zin meer om te koken. Chique uit eten gaan is duur en friet, pitta of pizza at je al de dag ervoor, wat te doen? Er is een mogelijke oplossing, want u kan voortaan terecht bij Kipjes Van De Coster.

Lees hier het volledige artikel